منطقه ارسال خود را انتخاب کنید
چنانچه آدرس خود را وارد کنید تا محصولات آن منطقه برای شما نمایش داده شوند.
اخبار دنیای موتور

تولید موتورالکتریکی هارلی دیویدسون

هارلی دیویدسون در نظر دارد تا دهه‌ی میلادی آینده ۱۰۰ موتورسیکلت جدید را روانه بازار کند. البته ما معمولاً اهمیت زیادی به این موضوع نمی‌دهیم اما جدیدترین خبرها نشان می‌دهند که موتورسیکلت‌های الکتریکی شده بخشی از برنامه‌ی هارلی دیویدسون خواهند بود. خب حالا موضوع جالب شد! اما متأسفانه جزئیات کمی درباره‌ی این مدل‌ها وجود دارد.

البته از پروژه‌ی LiveWire استقبال بسیار خوبی به عمل آمد و این پروژه‌ی بایک الکتریکی هم‌اکنون به مرحله تحقیقات و توسعه وارد شده و در نهایت وارد خط تولید خواهد شد. البته هنوز زمان این موضوع مشخص نیست.

یک موضوع مهم درباره‌ی این پروژه ظاهراً ایجاد صدایی زیبا برای موتورسیکلت‌های الکتریکی است.

harleydavidson

بیل دیویدسون معاون موزه هارلی دیودسون در میلواکی در خلال صحبت با رسانه‌ی درایو این موضوع را تأیید کرد که پروژه‌ی موتورسیکلت الکتریکی بخشی از برنامه‌های این برند است.
او گفت:

ما درباره آینده‌ی خودمان هیجان‌زده هستیم. در واقع پروتوتایپی از Livewire الکتریکی را در چند سال پیش نشان داده‌ایم و آن پروژه زنده است. هنوز نمی‌دانیم این پروژه چه زمانی معرفی خواهد شد اما مرحله پیشرفت خوبی داشته و نهایتاً معرفی خواهد شد.

موضوع دیگر اینکه هارلی دیویدسون علاقه‌ای به رانندگی خودکار موتورسیکلت‌ها ندارد زیرا این عمل در تقابل همان چیزی است که مصرف‌کننده‌ها انتظار دارند.

معاون موزه هارلی دیویدسون در نهایت گفت:

جامعه با فاکتورهای زیادی به پیش می‌رود و ما می‌دانیم که با تکنولوژی‌های بی‌شماری احاطه شده‌ایم. من فکر می‌کنم راندن یک موتورسیکلت به شما اجازه می‌دهد تا نفس راحتی بکشید و از طبیعت لذت برده و هیجان داشته باشید.

منبع: parsismotor.ir

این مقاله برایتان مفید بود؟
نویسنده پارسیس موتور
9 مقاله

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفر باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس فروشگاه حضوری پارسیس موتور

X

تماس با ما

پاسخگوی شما هستیم

یکی از راه های زیر را برای ارتباط انتخاب کنید

0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید0

بازگشت به فروشگاه